De toneelgroep  - KWB Wechelderzande brengt dit jaar het blijspel "Kop omhoog en buik naar voor".  Het stuk is geschreven door Leo Van Tilborg.  Het speelt zich af in de huiskamer van de familie De Roover; alwaar de pater familias, Antoine, van zijn overleden grootvader de volgende wijze woorden heeft meegekregen: "Zolang je no op je kop kunt staan en zolang je niet zelf bompa bent, zolang ben je niet oud". Iedere morgen beoefent hij aldus trouw een kopstand en vermits zijn 20-jarige dochter nog niet denkt aan nakomelingen, is er geen vuiltje aan de lucht. Als zijn dochter echter zwanger blijkt te zijn van zijn beste vriend Etienne, ontstaan er dolle situaties.  Echtgenote Eugenie moet uiteindelijk al haar gezond verstand gebruiken om de brokken te lijmen.
 
Voor de KWB van Wechelderzande is dat haar 33ste toneelstuk.  De opvoeringen vinden plaats tijdens het weekend van 7 en 8 maart en het weekend van 14 en 15 maart en net zoals vorig jaar gaan ze door in het parochiecenter "De Zandfluiter" Tulpenlaan 1 in Wechelderzande.  De regie is in handen van Rik Michiels.
 
Meer info kun je krijgen bij  Jos Vissers op het telefoonnummer 03.312.36.86.  Kaarten in voorverkoop kosten 6 EUR.  Aan de kassa  betaal je 8 EUR.  Kaarten kun je krijgen bij de plaatselijke handelaars (Garage Speciaal in de visbeekbaan 38 - Voedingswinkel "Het Dorp" in de Gebroeders De Winterstraat 33  en in het cafe van de Zandfluiter).  Ook via www.kwbwechel.be kun je je plaatste reserveren.